Wie zijn wij?

Missie & visie

Onze missie is het steunen van goede doelen. Jaarlijks kiezen wij een goed doel dat ons aanspreekt en bij de visie van onze stichting past. In dat jaar staat de stichting in het teken van dat goede doel.

Wie zijn wij?

Wij zijn een vriendengroep die door diverse acties jaarlijks geld gaan ophalen voor een bepaald goed doel. Wij als vriendengroep zijn nog elke dag bezig met het verlies van onze vriend Danny. Danny was en is nog steeds onderdeel van ons leven. In de laatste maanden van Danny heeft hij ons verteld dat hij heel bang was om vergeten te worden. Wij hebben hem beloofd dat dit absoluut niet gaat gebeuren.

Hoe is de stichting ontstaan?

Danny was jaren lid van ons zaalteam. Eerst als speler en daarna als coach. Omdat we allemaal erg meeleefden met Danny hebben we voor ons zaalteam een logo laten ontwerpen. In dit logo vonden we vriendschap en het strijden erg belangrijk. Danny was voor ons echt een strijder en een vriend. Dit wouden we terug laten komen in ons logo. Uiteindelijk hebben we dit logo op ons shirt laten zetten. Ook heeft Danny een shirt van ons gekregen met zijn lievelingsnummer 9. Als zaalteam vinden wij het belangrijk om bij elkaar te blijven. Het is een mooi moment in de week om elkaar weer te zien. Zaalvoetbalvereniging V&Z Veendam heeft na het overlijden van Danny hun bekertoernooi vernoemd naar Danny. En alsof het zo moest zijn, hebben wij als team de eerste editie gewonnen.

Donateur worden?

Strijder Danny Bats toernooi

Al snel hebben we datzelfde jaar in samenwerking met Sportcafé Sportplein een toernooi georganiseerd genaamd het Strijder Danny Bats toernooi. Op deze dag hebben we met 8 teams een deelgenomen aan een voetbaltoernooi. Na het toernooi hebben we een veilig gehouden. Met deze veiling hebben we maar liefst 7500 euro opgehaald.

Als vriendengroep vonden wij dit erg leuk om te doen, waardoor het idee ontstond om een eigen stichting te beginnen. Op 19 januari 2021 is deze stichting dan ook in het leven geroepen, onder de naam ‘Strijder Danny Bats Stichting’.

Wat doen wij?

Als stichting willen wij jaarlijks een goed doel kiezen. Dit kunnen allerlei soorten doelen zijn. Het doel moet passen bij de visie van de stichting. Wij als vriendengroep willen graag mensen kunnen helpen en wij denken dat we kunnen doen via deze stichting.

Bestuursleden

Functie Naam
Voorzitter Jeroen Dik
Secretaris Rick Dijksterhuis
Penningmeester Nick Siebring
Algemeen bestuurslid Evert van der Wiel
Algemeen bestuurslid Dion Steege

Bedrag